Theorie

Theorieles is een zeer belangrijk onderdeel van je rijopleiding, want wat je theoretisch niet beheerst kan je in de praktijk niet toepassen. Het theorie examen is zeker niet eenvoudig en zomaar haalbaar. Het is een behoorlijk pittig examen dat je niet mag onderschatten. Daarom geven we jou het advies om op tijd te starten, zodat je theoretisch goed voorbereid aan je rijopleiding begint. Autorijschool Roepan kan jou op verschillende manieren helpen bij het behalen van je theorie-examen.

Theorie examen oefenen

Een auto geeft je enorme vrijheid. Of je nu een auto voor jezelf of voor je werk nodig hebt, je moet natuurlijk wel eerst je B-rijbewijs halen. Daarvoor ga je twee examens afleggen: het praktijkexamen en het theorie examen. Om te oefenen voor het praktijkexamen, neem je natuurlijk rijlessen, waarbij de rijinstructeur je nieuwe vaardigheden leert en je fouten corrigeert.

Het theorie examen oefenen doe je het liefst zo vroeg mogelijk. Het theorie examen is niet aan een bepaald tijdstip gebonden, als je het maar vóór het praktijkexamen doet. Je begrijpt dat de praktijklessen lekkerder zullen lopen als je de theorie al onder de knie hebt.

Offline of online studeren?

Voor het bestuderen van de theorie vind je in onze webwinkel theorieboeken en onlineprogramma’s (iPakketten). Maar je vindt er ook oefenexamens om je theorie examen te oefenen. Hoe meer je oefent, des te groter wordt je slagingskans. Met de oefenexamens kun je niet alleen makkelijk checken hoe je scoort maar ontdek je ook welke onderwerpen je nog niet helemaal beheerst. Als je het gevoel hebt dat je de stof goed te pakken hebt, zul je zien dat je een stuk minder gespannen bent als je voor het officiële examen opgaat. Logisch ook, dankzij de oefenexamens ben je vertrouwd met het systeem. Het zal je niet verbazen dat de meeste geslaagde kandidaten het zo goed gedaan hebben omdat ze veel tijd hebben besteed aan het theorie examen oefenen!

Onderstaand een lijst met producten voor theorie die u online kunt bestellen. Ga naar onderstaande link als u een product wilt bestellen.

https://www.theorie-leren.nl/shop/school/autorijschool-roepan.html

 

Al meer dan 3,8 miljoen geslaagden dankzij onze producten
auto demo motor demo bromfiets demo
speedtheorie proberen
 • Auto theorieboek

  Auto theorieboek

 • High-speed CBR theorie Auto

  High-speed CBR theorie Auto

   

 • High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

  High-speed CBR theorie Auto en theorieboek

 • High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XXL

  High-speed CBR theorie Auto en theorieboek XXL

   

 • Auto USB-stick + 10 mobile quick snap examens

  Auto USB-stick + 10 mobile quick snap examens

 • Auto 10 uur Internet examentraining

  Auto 10 uur Internet examentraining

   

 • Auto theorieboek + 10 online oefenexamens

  Auto theorieboek + 10 online oefenexamens

 • Auto theorieboek + USB-stick met 8 oefenexamens

  Auto theorieboek + USB-stick met 8 oefenexamens

   

 • 10 examens oefenen B

  10 examens oefenen B

 • Learning to drive - Theory book

  Learning to drive – Theory book

   

 • 15 hours Internet exam training

  15 hours Internet exam training

 • Theory book + Internet exam training

  Theory book + Internet exam training

 Autorijschool Roepan wenst jou veel succes met het behalen van je theorie examen.