Rijlessen volgen

Het eerste waar je waarschijnlijk gelijk aan denkt is: Hoeveel rijlessen heb ik nodig om te slagen? Omdat de één meer aanleg heeft dan de ander, ligt het per persoon verschillend. Heb je al rij-ervaring? Dan kun je ook bij ons terecht voor een proefles. De rij-instructeur zal tijdens deze rijles een schatting maken van de aantal rijlessen die je nodig hebt en zal je een passend pakket adviseren. Ieder pakket is ook te volgen als een spoed-opleiding. Hiervoor betaal je hetzelfde tarief.

De rijlessen duren 60 minuten. Op die manier hebben onze rij-instructeurs de tijd om alle lesonderdelen te behandelen en leren ze je deze goed uit te voeren. Je vorderingen worden door de instructeurs genoteerd op je instructiekaart. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van jouw persoonlijke groei. Ook verzorgen wij opfriscursussen (voor mensen die lang niet hebben gereden).

Bij Autorijschool Roepan krijg je rijles van een vaste rij-instructeur in een vaste lesauto. Je wordt van huis opgehaald en weer afgezet. Uiteraard ben je vrij om ergens anders af te spreken om opgehaald en/of afgezet te worden. Dit kan in overleg met je rij-instructeur. Overigens zal je altijd in een recente goed onderhouden lesauto rijden, welke is voorzien van de nodige accessoires. De lesauto’s zijn door het CBR goedgekeurd voor het geven van autorijlessen en het verrichten van tussentijdse toetsen en praktijkexamens.